Dagverse appeltaart is geboren
Begin maar al te watertanden!
Herfst, bijna winter, donkere koude dagen, het einde van het jaar nadert, dus dan beginnen de nieuwe Kalenders of Kerstkaartjes op te duiken. Ons eerste idee was als we nu eens een Go For Cruise 2021 Kalender met mooie foto’s laten drukken, maar we zijn van gedacht veranderd …
Aangezien we toch weer wat langer zullen thuis zitten in een periode zonder (verre) reizen, hebben we voor jou vanaf nu onze dagverse appeltaarten, op bestelling en 48 uur later Coronaproof af te halen of thuis geleverd!
Ongetwijfeld gefronste wenkbrauwen hier en daar, waarom gaat een reisorganisator nu plots taarten verkopen!? We begrijpen de bedenkingen, maar zo gek is het allemaal niet hoor, ten eerste willen we origineel uit de hoek komen en actief blijven, en ten tweede zijn onze dagverse appeltaarten geweldig lekker, al zeggen we het zelf.
Heerlijke dagverse appeltaarten, van een middelgrote taart voor 4 à 6 porties, of een grotere en meest populaire taart voor 6 à 8 porties, tot onze hoofdtaart goed voor 10 à 12 porties, gemaakt op huismoeders wijze met heel veel passie en een massa Belgische Jonagold appelen of Doyenné peren, zonder enig bewaarmiddel of kleurstof, dat wordt lekker smullen in je veilige bubbel.
Onze taarten
Warm of koud, lauw of op kamertemperatuur, puur of met slagroom, een bolletje ijs, … altijd lekker. Aangezien het versgemaakte taarten zijn, kan je gerust meerdere taarten of porties in de diepvries bewaren, vervolgens gewoon laten ontdooien of naar eigen wens opwarmen in de oven.

In de pers
-
Van cruiseschepen naar appeltaarten: bijzondere carrièreswitch voor koppel uit Vilvoorde
Normaal organiseren Didier Broothaers en zijn vrouw Hilde Reyns cruises over heel de wereld. Maar die mogen door corona niet doorgaan. En dus zijn ze aan het bakken geslagen. Een uit de hand gelopen hobby die het koppel uit Vilvoorde
-
Geen cruises maar appeltaarten voor Didier en Hilde
Didier Broothaers en zijn vrouw Hilde Reyns baten al 14 jaar het reisbureau ‘Go for cruise’ uit in Vilvoorde. Maar de toeristische sector ligt grotendeels stil door de coronacrisis. Daarom storten Didier en Hilde zich op het bakken van appeltaarten.
-
Cruise organisatoren vallen zonder werk en slaan aan het bakken
Van groepsreizen op cruises in elkaar steken, naar appeltaarten bakken. De afgelopen twee weken reden Didier Broothaers (53) en zijn vrouw Hilde (51) Vlaanderen rond met hun vers gebakken taarten. LEES VOLLEDIGE ARTIKEL