• No products in the cart.

Over ons

Dagverse appeltaart is geboren

Begin maar al te watertanden!

Dagverse appeltaart, perentaart, Come together taart, kriekentaart, appelcrumble taart, en nu ook rijsttaart, jawel wij bakken lustig verder en jij kan lekker gevarieerd smullen! De meest bizarre Feestdagen zijn voorbij, net zoals Valentijn, de dagen beginnen alweer langer te worden, op naar een betere lente, Pasen, zomer, …

Aangezien we ook in dit nieuwe jaar 2021 nog steeds meer zullen thuis zitten dan normaal in een periode zonder (verre) reizen, blijven we voor jou met veel enthousiasme onze dagverse appel-, peren-, krieken- en rijsttaarten aanbieden, steeds op bestelling en 48 uur later Coronaproof af te halen of thuis geleverd!

Ongetwijfeld gefronste wenkbrauwen hier en daar, waarom verkoopt een reisorganisator nu plots taarten!? We begrijpen de bedenkingen, maar zo gek is het allemaal niet, ten eerste willen we origineel uit de hoek komen en actief blijven, en ten tweede zijn onze dagverse taarten geweldig lekker, al zeggen we het zelf.

Van een kleine maar stevige Small taart voor 1 à 2 porties, of een middelgrote Medium taart voor 4 à 6 porties, of een grotere en meest populaire Large taart voor 6 à 8 porties, tot onze hoofd of Extra Large taart goed voor 10 à 12 porties, of waaarom geen Hartjesvorm taart tot +/- 10 porties voor een speciale gelegenheid?

Welke dagverse taart je ook kiest, ze worden gemaakt op huismoeders wijze met heel veel passie en een massa Belgische Jonagold appelen of Doyenné peren, zonder enig bewaarmiddel of kleurstof, dat wordt lekker smullen in je veilige bubbel.

Dagverse appeltaart is onze klassieker en eerste uithangbord, heerlijk zanddeeg boordevol fruit op een passend laagje amandelpasta. Maar je kan voor elke taart of vorm zelf je favoriete bodem kiezen, hetzij dus amandelpasta, of puur zanddeeg, chocolade, speculaas kruimels, gemalen pistache nootjes of abrikozenconfituur

Crumble liefhebbers aandacht, want hier is onze nieuwe dagverse appelcrumble taart! Ongetwijfeld een grote zaligheid voor velen, mogelijk in alle formaten, een stevige hoeveelheid appelen op een niet te versmaden bedje van de enige echte Callebaut chocolade, of een andere bodem naar wens … Uiteraard in zanddeeg en afgewerkt met crunchy crumble, jawadde!

Oh ja, je kan al onze taarten, dus ook krieken of peren bijvoorbeeld in crumble vorm bekomen, het is maar dat je het weet …

Intussen is onze Come together taart goed ingeburgerd, het beste van 2 werelden verenigd, 50% appelen en 50% peren rustend op een heerlijk laagje van Lotus peculaas kruimels, of een andere bodem naar wens … mmmm! Te verkrijgen in de 4 formaten en bijzonder smakelijk bij elke gelegenheid.

Onze dagverse kriekentaart is goed op weg om ook een blijvende klassieker te worden, een ferme portie Noordkrieken in licht gebonden sap, rustend op een uitnodigend laagje van gemalen pistache nootjes, of een andere bodem naar wens, en dit alles in ons alom geprezen zanddeeg … jammie! Eveneens te verkrijgen in de 4 formaten.

Na opvallend veel vraag, en een aantal testtaarten, is hier … tromgeroffel … onze eigenste dagverse rijsttaart! Het moest er van komen, de unieke combinatie van zanddeeg en dagvers gemaakte rijstpap op onze manier, beschikbaar in alle formaten, en je kan zelf jouw bodem kiezen van deze goed gevulde dagverse rijsttaart, hetzij puur zanddeeg, of met een laagje Callebaut chocolade, Lotus speculaas kruimels, amandelpasta, gemalen pistache nootjes of abrikozenconfituur, zeg ons gerust wat jij verkiest!

We bakken wekelijks dagverse taarten van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondag en maandag rust de oven (en wij) uit, tenzij op aanvraag of voor speciale gelegenheden.

Onze taarten

Warm of koud, lauw of kamertemperatuur, puur of met slagroom, schepijs, … gegarandeerd lekker!

Appel, peer, 50/50, crumble, kriek, rijst, een moeilijke keuze? Probeer ze gewoon allemaal eens, want aangezien alles dagvers is, kan je gerust meerdere taarten of porties in de diepvries bewaren, vervolgens gewoon laten ontdooien en de beste tip is 10 à 15 minuten opwarmen in de oven op 160°.

Mondelinge reclame loont het best, dus zeg het gerust voort als je genoten hebt.

In de pers